Yeni Orduspor, Artvin Hopaspor'dan orta saha oyuncusu Mustafa Pınar ve Diyarbekirspor A.Ş.'den genç forvet Aykut Çift ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

Yazılı bir açıklama yapan Yeni Orduspor Basın Koordinatörü Erol Küçükoğlu şu ifadeleri kullandı: "2019-2020 Futbol Sezonu için iç ve dış transfer çalışmalarını sürdüren kulübümüz, bugün 2 futbolcumuzu daha renklerine bağlamıştır. Yeni transferlerimizden geçen sezon Artvin Hopaspor forması giyen orta saha oyuncumuz 23 yaşındaki Mustafa Pınar ve ile geçen sezon Diyarbekirspor A.Ş. forması giyen 26 yaşındaki yeni forvetimiz Aykut Çift ile 2'şer yıllık sözleşme imzalanmıştır. Yeni oyuncularımıza başarılar diliyoruz."



2018-2019 futbol sezonunda 29 maçta 10 gol atan başarılı santrafor Aykut Çift yaptığı açıklamada, "Bu camiada hizmet vermek için sabırsızlanıyoruz. İyi bir aile ortamı yakalayıp hep birlikte şehre kenetlenerek bu takım Süper Lig'i hak ediyor. Tekrar basamakları teker teker, yöneticisi, futbolcusu, taraftarı hakettiği yere getirmek için elimizden geleni  yapacacağız"  ifadelerini kullanırken, bir diğer yeni transfer Mustafa Pınar da, "Bir an önce formamızı giyerek mücadeleye başlamak istiyoruz. Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.



BAŞKAN ÇELENK: "BAŞARILAR DİLİYORUM"

Yeni Orduspor Kulüp Başkanı Av.Uğur Çelenk de her iki oyuncuya başarılar dileyerek, "Bizler oyuncularımıza inanıyoruz, güveniyoruz. İnşallah başarılı olacaklar. Bizler de iyi bir kadro kurmak için çaba harcıyoruz. Başarılar diliyorum, hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim