Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taşra teşkilatlarında uyguladığı rotasyon sistemi doğrultusunda, Ordu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde önemli bir görev değişikliği yaşandı. Uzun süredir Ordu’da başarılı çalışmalara imza atan İl Müdürü Kemal Yılmaz, Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine getirildi. Yılmaz’ın yerine ise Samsun İl Müdür Vekili olarak görev yapan Bayram Ay atandı.
Bayram Ay Ordu’da Göreve Başladı
Yeni atamayla birlikte Ordu’nun tarım ve hayvancılık politikalarının yönünü çizecek isim Bayram Ay oldu. Daha önce Samsun’da görev yapan Ay, yeni görevinde Ordu’nun tarımsal potansiyelini daha da ileriye taşımayı hedefliyor.
Kemal Yılmaz’ın Başarılı Çalışmaları Hafızalarda
Ordu’daki görevi süresince özellikle fındık üretimi, hayvancılık destekleri ve kırsal kalkınma projelerine verdiği önemle öne çıkan Kemal Yılmaz, bölge çiftçileriyle yakın diyalog kurarak tarım alanında birçok başarılı projeye imza atmıştı. Yılmaz’ın Samsun’daki yeni görevine önümüzdeki günlerde başlayacağı bildirildi.
Görev değişiklikleri sadece Ordu ile sınırlı kalmadı. Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam da Gaziantep’e atandı. Sağlam’ın yerine Samsun’a Kemal Yılmaz’ın getirilmesiyle Samsun’da da yeni bir dönem başlamış oldu.





