AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Ordu’nun sağlık altyapısına yapılan büyük yatırımlar için Sağlık Bakanlığı’na teşekkür etti. Altaş, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Ordu Şehir Hastanesi için tıbbi cihaz alımı ve tefrişat amacıyla 1,3 milyar TL ödenek ayrıldığını duyurdu. Hastanenin tüm donanımının en kısa sürede tamamlanacağını belirten Altaş, “Ordu Şehir Hastanemiz, en üst standartlarda hizmet vermeye hazır hale gelecek” dedi.
Yeni açılacak üç ilçe hastanesi için de önemli ödenekler tahsis edildi. Çatalpınar Devlet Hastanesi’ne 12,3 milyon TL, Çaybaşı Devlet Hastanesi’ne 15,4 milyon TL ve Kabataş Devlet Hastanesi’ne 13,1 milyon TL kaynak sağlandığını açıklayan Altaş, bu hastanelerin de kısa süre içinde hizmete gireceğini vurguladı.
Eyigün: “Sağlıkta Yeni Bir Dönem Başlıyor”
AK Parti Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Şeniz Eyigün de yapılan yatırımlar için teşekkür mesajı yayımladı. Eyigün, “Ordu’muzun sağlık altyapısını güçlendirecek dev yatırımlar ve vatandaşlarımızın en nitelikli sağlık hizmetlerine erişimini sağlayacak projeler için gösterdiği üstün gayret ve desteklerinden dolayı AK Parti Ordu Milletvekilimiz, önceki dönem Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer’e şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
Eyigün, 1,3 milyar TL ödenekle sona yaklaşılan Ordu Şehir Hastanesi’nin yanı sıra Çatalpınar, Çaybaşı ve Kabataş Devlet Hastanelerine sağlanan toplam 40 milyon TL’lik desteğin, Ordu’nun sağlık hizmetlerinde yeni bir dönemin kapısını aralayacağını söyledi. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na da yakın ilgileri ve katkılarından ötürü teşekkür etti.





