Türk televizyon ve sinemasının tanınan oyuncularından Bennu Yıldırımlar, tatil için geldiği Ordu’da kentin doğal ve tarihi güzelliklerini gezdi.

Yaprak Dökümü dizisindeki performansıyla geniş kitlelerce tanınan, Nuri Bilge Ceylan’ın Ahlat Ağacı filminde de rol alan Yıldırımlar, Ordu’nun Perşembe ilçesinde bulunan Yason Burnu Yarımadası ile Hoynat Kuş Cenneti’ni ziyaret etti.

Gezisi sırasında Ordu’nun eşsiz manzaralarını görüntüleyen ünlü oyuncu, çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

“İlk Defa Geldim, Harika Bir Şehir”

Ordu’dan duyduğu memnuniyeti sosyal medya paylaşımıyla dile getiren Bennu Yıldırımlar, “İlk defa geldim, harika bir şehir… Tekrar buluşmak üzere…” ifadelerini kullandı.

Yıldırımlar’ın Ordu paylaşımı takipçilerinden ilgi görürken, oyuncunun kentin doğal ve tarihi güzelliklerini ziyaret etmesi Ordu’nun turizm değerlerinin tanıtımına da katkı sağladı.

Kaynak: Haber Merkezi