Türkiye Değişim Hareketi Ordu Sözcüsü İlhan Kaya, basın mensuplarıyla bir araya gelerek ülke gündemini değerlendirdi.

Kaya, “Ülkemizi 18 yıldır yöneten AK Parti yorulmuş ve ülke sorunlarını çözemez hale gelmiştir. Özellikle son 10 yıldır ülke sorunlarını çözmek yerine saltanatını kurmaya çalışmıştır. Ülkede hukuk sistemi çökertilmiş, Anayasa Mahkemesi karaları bile yerel mahkemeler tarafından tanınmaz hale gelmiştir. Saltanat peşinde koşan AK Parti’nin peşine muhalefet liderleri de katılmış, halkın sorunlarına çözüm üretmek yerine koltuk kurtarmak için parti içi demokrasiyi yok etmişlerdir. Atatürk İlke ve devrimleri göz ardı edilip, Cumhuriyetin kazanımları birer birer yok edilmektedir. Cumhuriyetin tüm zorluklarla kurduğu fabrikalar yabancılara satılarak kendi ülkemizde yabancı işçi durumuna düşürüldük. Tarım ve hayvancılık ülkede bitirilip et, saman, ot ithal eder duruma geldik.” Dedi.

 GENÇLERİN UMUDU KALMADI…

Anayasa ve Bakanlıkların ışıklarını hiç söndürmeyenler halkımızın ve gençlerimizin gözlerindeki umut ışıklarını söndürdüler diyen Kaya, “Gençlerimizin yüzde 85’i ülkemi seviyorum ancak ülkemden gitmek istiyorum demektedir. Hükümetin ve muhalefetin anlatacak hikayesi ve inandırıcılığı kalmamıştır. Ülkemizin bu durumuna ve gençlerimizin umutsuzluğuna seyirci kalıp bir köşede oturamayız.” Diye konuştu.

SARIGÜL GERÇEĞİ ÜLKENİN GELECEĞİ DİYORUZ…

Kaya, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sarıgül gerçeği ülkenin geleceği diyoruz. Onun için Türkiye Değişim Hareketi olarak Türkiye Değişim Hareketi lideri Mustafa Sarıgül’le 10 yıl önce değişim için yola çıkmış, Türkiye’nin her yerinde yapılanmış, ülke genelinde mitinglerle büyük heyecan yaratmış bir siyasi harekettir. İktidar iddiasıyla partileşme sürecine girdiğimiz dönemde ana muhalefet partisinde ilginç bir şekilde Genel Başkan değişikliği gerçekleşmişti ve gündem olmasından dolayı Türkiye Değişim hareketi lideri Sayın Sarıgül büyük bir fedakarlık göstererek partiyi kurmayı ertelemişti. Ancak beklentiler karşılık bulmamış, geçen bu süreçte değişim ihtiyacı daha da artmıştır. Sayın Sarıgül, Belediye Başkanlığı döneminde marka projeler üretip, sorunlara hızlı çözüm bulması ile ülke genelinde her kesime yaptığı hizmetlerle büyük bir teveccüh görmektedir. Türkiye Değişim kadroları olarak kamuoyundaki beklentilerin karşılık bulması için Sayın Mustafa Sarıgül’ü Türkiye Değişim Hareketi partileşme erteleme değişimi gerçekleştirmek üzere göreve davet ediyoruz.” Haber: Soner ÖZDEMİR

Editör: TE Bilişim