Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yaşamspor Kulüp Başkanı Mehmet Kocatürk ve yönetim kurulu üyeleri başkanımıza üzerinde ismi yazılı 10 Numaralı forma hediye ettiler. Belediye Başkanı Etem Kibar Fatsa Yaşamspor başkan ve yöneticilerine hem nezaket ziyaretlerinden dolayı hem de özel hediyelerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan Fatsa Yaşamspor Kulübü Başkanı Mehmet Kocatürk, Kibar’a yeni görevinde başarılar dileyerek, “İbrahim Etem Kibar başkanımız futbolu seven bizzat oynayan biri. Bir süre önce Ziraat Odası Başkanlığı olmasaydı ben kendisini takımıza transfer edecektim. 5 yıllık dönemde başarılı olacağına yürekten inanıyoruz ve diyorum ki Fatsa’nın Belediye Başkanlığı için karar verilen en doğru isim. Kibar Başkanımıza tekrar hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ise “Öncelik Fatsa Belediyespor olmak üzere tüm amatör spor kulüplerine imkanlarımız ölçüsünde destek vereceğiz.” diye konuştu.  *YENİDÖNEM

Editör: TE Bilişim