Kurban Bayramı nedeniyle et vitrinlerini boş tutan kasaplar, kestikleri kurbanlıkları kıyma, kuşbaşı ya da farklı bir şekilde değerlendirmek isteyen vatandaşların taleplerine yetişmeye çalışıyor

Kestikleri kurbanlıkları kıyma ya da kuşbaşı haline getirmek isteyen vatandaşlar, kasaplarda yoğunluğa neden oluyor.Kurban Bayramı sona ererken stoklarındaki etleri satan kasaplar, bayramda et işleyerek ve kıyma çekerek para kazanıyor.Kurbanlık etlerini kıyma, kuşbaşı ya da farklı şekilde değerlendirmek isteyen Ordulu vatandaşlar, kasapların yolunu tuttu.Ordu’da yıllardır kasaplık yapan esnaflar bayramda fazla mesai yaparak gece geç saatlere kadar çalıştıklarını söylüyor. Esnaf yoğunluktan memnun.Ordulu kasaplar genelde kendi müşterilerinin etlerini işlemek için bayramda yoğun mesai harcarken müşteriler tanıdıkları bildikleri kasaplar tercih ediyorlar.Kuşbaşı, kıymalık gibi işlemler için kasapların yolunu tutan kimi müşteriler eski bayramları aradıklarını söylemeden edemiyor.     *YENİDÖNEM



 


 

Editör: TE Bilişim