Ordu’nun Ünye ilçesinde düzenlenen OtoFest 2026, farklı şehirlerden gelen otomobil tutkunlarını bir araya getirdi. Sergilenen özel araçlar ve drift gösterileri festivale damga vurdu.

Ordu’nun Ünye ilçesi, otomobil tutkunlarının buluşmasına ev sahipliği yaptı. Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Ordu Otomobil Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iş birliğinde Sahilköy Mevkii’nde gerçekleştirilen OtoFest 2026, yoğun ilgi gördü.

Festival alanında farklı özelliklere sahip otomobiller sergilenirken, ziyaretçiler araçları yakından inceleme fırsatı buldu. Etkinliğin en dikkat çekici anları ise profesyonel drift gösterileri sırasında yaşandı. Gösterileri izleyen vatandaşlar heyecan dolu anlara tanıklık etti.

ÜNYE’DE DRİFT PARKI İÇİN GERİ SAYIM

Festivale katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Aşkın Baş, farklı şehirlerden otomobil tutkunlarını Ordu’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Baş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler’in yapımını duyurduğu drift park alanında çalışmaların sürdüğünü belirterek alanın kısa süre içerisinde hizmete açılacağını ifade etti.

OTOFEST 2026 SONA ERDİ

Ücretsiz ve halka açık olarak düzenlenen OtoFest 2026, otomobil sergileri, drift gösterileri ve çeşitli etkinliklerle katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Otomobil meraklılarını bir araya getiren festival, Ünye’nin etkinlik ve organizasyon potansiyeline katkı sunarken katılımcıların ilgisiyle sona erdi.